Colegiul National Sfantul Sava

15

Mar

Tu te simți bine în pielea ta?

Insecuritățile au reprezentat, reprezintă și vor reprezenta mereu un subiect tabu, atât între copii și adolescenți, cât mai ales între adulți.

15

Feb

Ziua îndrăgostiților: sărbătoarea tinerilor sau capcana marilor companii

Când vine vorba de Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă suntem într-o relație sau nu, ne putem pune de acord cu privire la un aspect: această zi din an nu poate, sub nicio formă, trece neobservată. Fie că ești bombardat de postări ale cuplurilor care sărbătoresc, fie că treci pe lângă vitrinele magazinelor pline de căpșune în ciocolată, ziua de 14 Februarie mai mult ca sigur ți-a atras atenția într-un mod pozitiv sau negativ.

2

Ian

Ce ÎȘI DORESC SAVIȘTII DE LA 2021

„Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!” spune o vorbă din popor, fie că e vorba despre a învăța o limbă străină, a începe un curs de pictură, a urca într-o drumeție sau a-ți termina cartea preferată. Dar, a trecut ceva timp de când ne-am pierdut libertatea de a mai putea face tot ce vrem, când vrem, nu-i așa?

9

Dec

De vorba cu câștigătorii concursului NSS Space Settlement Contest

De ceva ani buni, elevii liceului nostru participă la renumitul concurs internațional NSS Space Settlement Contest, ce presupune proiectarea unei colonii spațiale. Și nu doar că participă, deși însăși participarea este de lăudat, dar și obțin premii importante care fac cinste nu numai colegiului, dar și țării.

11

Nov

Diplomele nu-s de ajuns – Partea a Doua

Sunt convinsă că fiecare dintre noi a jucat, cel puțin o dată în viață, rolul cercetătorului, adică a fost pus în ipostaza de a afla cât mai multe informații relevante despre un subiect și a le trece prin filtrul propriei gândiri.

23

Oct

Book Club Sava

Liceul nostru se bucură de o gamă variată de cluburi și activități, iar numărul acestora continuă să crească de la an la an. La începutul lui iunie 2020, Delia Glăvan a preluat inițiativa, adresându-se pasionaților de lectură, și a reînființat Book Club Sava.