Film

4

Iun

Måneskin - Rock 'n' Roll Never Dies

Cred că ați observat și voi că de mai bine de o săptămână tiktok-ul, discovery feed-ul de pe Instagram și recomandările de pe YouTube sunt inundate de Måneskin. Bănuiesc că majoritatea știți cine sunt aceștia, dar pentru necunoscători, Måneskin este o trupă rock din Italia care a câștigat Eurovision 2021.

19

Mai

20 de seriale politiste mai târziu

Pe vremea când în loc să dai scroll interminabil pe meniul Netflix butonai telecomanda, cu toții am dat cel puțin o dată peste un serial polițist/de mister. Primul serial pe care l-am văzut vreodată a fost un serial polițist, uitându-mă la seriale polițiste am învățat germană, mi-am făcut mai toate temele din clasele primare cu investigații și crime pe fundal...

7

Mai

Fenomenul Justice League: Snyder v Whedon

Când auziți ”Zack Snyder's Justice League”, cel mai recent film apărut de la DC Extended Universe, există șansa să stați puțin pe gânduri și să vă întrebați ”Cum adică recent? Filmul ăsta nu a apărut acum câțiva ani?”. Răspunsul este simplu: ba da… și totuși… nu chiar.

22

Mar

WandaVision sau terapie gratis

Dragi fani Marvel, vă era cumva dor să ieșiti din sala de cinema absolut traumatizați după vizionarea unui film marca MCU? Grijuliu ca întotdeauna, Kevin Feige a reușit să găsească o metodă excelentă pentru a vă traumatiza în propriile case. Astfel, WandaVision este primul serial semnat de Marvel Studios și, totodată, dă startul fazei 4.

12

Mar

De pe Wattpad pe ecrane mari și mici

În ultimii ani, am fost martori la popularizarea francizelor de pe Wattpad și în mainstream și oricât de ciudat ar fi să urmărești fanfiction despre One Direction prinzând viață pe marele ecran, cu toții cunoaștem cel puțin o persoană care crede sincer că aceste serii de cărți își merită tot succesul.

5

Feb

La ce seriale ne uităm în 2021

După haosul din 2021, cu siguranță, toți sperăm că 2021 va fi mai blând cu noi. Chiar dacă șansele de a te uita la un film la cinematograf, ca în vremurile bune, sunt mici, canapeaua și televizorul din sufragerie te așteaptă răbdătoare să găsești un serial pe care să îl vizionezi în exces.

21

Dec

Cum a furat cringe-ul Crăciunul?

Netflix are multe producții proprii bune. Ca orice mare companie, este inevitabil să nu lanseze și filme mai puțin bune sau chiar dezastruoase.

2

Dec

Beth Harmon și “șahul nu e pentru fete”

Ți s-a întâmplat vreodată să sari de fericire de pe canapea datorită șahului ? Recunosc că, înainte de a urmări noua miniserie de pe Netflix, nu puteam spune că am trecut prin această experiență, de a viziona cu sufletul la gură un meci de șah.

11

Nov

Dark

Deși auzisem mai multe lucruri bune despre el, am tot amânat vizionarea lui până la recomandarea plină de entuziasm a unei prietene apropiate.

2

Nov

Edward Scissorhands

Nu putem spune că a trecut toamna fără să fi luat în considerare vizionarea unui film marca Tim Burton. De data aceasta, vă propun un clasic al acestui regizor, un adevărat basm modern, încadrat într-un decor incredibil de fantezist.

Looking for Alaska

Looking for Alaska este un serial Hulu (care poate fi vizionat pe HBO GO în România) inspirat după cartea cu același nume scrisă de John Green.

The good place

„The good place”, serialul senzațional al platformei Netflix, aduce un aer umoristic felului în care noi, oamenii, vedem viața de după moarte.