La ce seriale ne uităm în 2021

După haosul din 2021, cu siguranță, toți sperăm că 2021 va fi mai blând cu noi. Chiar dacă șansele de a te uita la un film la cinematograf, ca în vremurile bune, sunt mici, canapeaua și televizorul din sufragerie te așteaptă răbdătoare să găsești un serial pe care să îl vizionezi în exces. Ai văzut deja toate serialele posibile în timpul carantinei sau nu mai găsești niciunul care te atrage? Spre norocul tău, îți voi prezenta cele mai așteptate seriale ale anului 2021.

Fanii Marvel vor fi cei mai încântați anul acesta, deoarece Disney+ a pregătit pentru ei nu doar unul, ci trei seriale, avându-i în rolurile principale pe supereroii lor preferați. Din păcate, platforma Disney+, încă nu a apărut în România, dar întotdeauna vor exista site-urile de filme piratate care vor salva situația.

WandaVision ​(15 ianuarie 2021)

Elizabeth Olsen și Paul Bettany își reiau celebrele roluri din universul Marvel, Wanda Maximoff și Vision, în serialul ​WandaVision​. Primele două episoade au fost lansate pe 15 ianuarie 2021, pe Disney+, iar serialul va cuprinde 9 episoade, care vor fi rulate până pe 5 martie. Evenimentele se petrec după ​Avengers: Endgame ​și îi înfățișează pe cei doi îndrăgostiți ducând o viață suburbană idilică în orașul Westview. Cuplul încearcă să trăiască o viață ​normală,​ ascunzându-și puterile, însă curând încep să suspecteze că lucrurile nu sunt așa cum par.

Loki ​(mai 2021)

După cum bine știți, dacă sunteți fani Marvel, în cadrul filmului ​Avengers: Endgame, v​ ersiunea lui Loki dintr-un univers paralel a creat o nouă linie temporală (timeline)​. Astfel, Tom Hiddleston intră din nou în pielea unuia dintre cele mai îndrăgite personaje Marvel, celebrul zeu nordic al înșelăciunii, pentru a ne oferi un serial de excepție, pe care, personal, îl aștept cu nerăbdare. În serialul ​Loki​, protagonistul se confruntă cu organizația Time Variance Authority, după ce a furat Tesseractul în timpul evenimentelor din ​Avengers:​ ​Endgame​ și a călătorit în timp cu ajutorul lui.

The Falcon and the Winter Soldier ​(august 2021)

Un alt serial pe care îl aștept cu nerăbdare îi are în rolurile principale pe Anthony Mackie și Sebastian Stan, care interpretează duoul de prieteni care iubesc să se urască, Sam Wilson aka ​The Falcon ​și Bucky Barnes aka ​The Winter Soldier. Serialul urmărește aventurile celor doi, care se aliază și pornesc într-o aventură în jurul lumii, după ce Sam a primit titlul de ​Captain America.​ Cei doi își testează abilitățile și luptă împreună împotriva grupului terorist ​The Flag-Smashers.

Lucifer SEZONUL 5B

Din cauza pandemiei, producătorii au fost nevoiți să împartă filmările sezonul 5 al mult iubitului serial Lucifer în două părți. Prima parte a debutat pe data de 21 august 2020, lăsând-o pe cea de-a doua în aer. Deși nu a fost anunțată o dată exactă, Netflix a anunțat că următoarele episoade vor fi lansate cât de curând posibil. Iar ca să se revanșeze pentru așteptare, producătorii serialului au confirmat sezonul 6 care, speră ei, va avea premiera în iarna anului viitor.

La Casa de Papel SEZONUL 5 ​(august 2021)

Cum era de așteptat datorită finalului neclar, celebra producție Netflix, ​La Casa de Papel​, primește încă un sezon. Ce se știe despre sezonul 5? Netflix a confirmat că nu va avea doar 8 episoade ca celelalte sezoane, ci va avea 10. De asemenea, există zvonuri că filmările s-au petrecut în Danemarca, Portugalia și Spania și că s-ar putea să își facă apariția personaje noi. Vestea proastă este că mult așteptatul sezon 5 s-ar putea să fie și cel care va încheia ​La Casa de Papel​.

The Witcher SEZONUL 2 ​(17 august 2021)

Bazat pe best-sellerul cu același nume, ​The Witcher​, este o poveste epică despre destin și familie, fiind serialul cu care mulți și-au regăsit confortul după ce s-a încheiat Game of Thrones. Poveștile lui Geralt, Yennefer și Ciri vor fi continuate în luna august a anului acestuia în cadrul a 8 episoade, la fel ca sezonul trecut. Dacă nu mai aveți răbdare până atunci și nu aveți o problemă cu spoilerele, vă recomand seria de romane cu același nume, din care, cel mai probabil, se inspiră regizorii.

Stranger Things SEZONUL 4 ​(octombrie 2021)

Al patrulea sezon al serialului ​Stranger Things​ a fost anunțat de Netflix din septembrie 2019, însă contextul pandemiei au îngreunat filmările. Data oficială a lansării nu a fost anunțată, însă dacă privim datele celorlalte sezoane, putem observa un tipar de care ne putem lega. Dacă producătorii respectă și de data aceasta tiparul, cel mai probabil, lansarea va fi, cel mai probabil, în octombrie. Spre încântarea fanilor, chiar dacă sezonul 4 încă nu a apărut, producătorii serialului au anunțat deja posibilitatea sezonului 5.

You SEZONUL 3

O altă producție Netflix, de data aceasta în genul thriller psihologic, ​You​ revine cu cel de-al treilea sezon. Continuarea serialului nu ar trebui să ne surprindă, deoarece al doilea sezon a fost văzut de peste 54 de milioane de oameni​. ​Cu siguranță, finalul a lăsat fanii serialului tânjind după o continuare. Să sperăm că Netflix se va ține de cuvânt și va lansa sezonul 3 cât mai curând, deoarece încă nu ne-au oferit o dată de lansare. Singurul zvon pe care am reușit să îl aflu este că acțiunea se va petrece tot în California.

Inventing Anna

O jurnalistă investighează cazul Annei Delvey, legendara falsă moștenitoare de pe Instagram, care a furat inimile și banii elitelor sociale din New York. ​Aceasta este descrierea de pe site-ul Netflix cu care ne întâmpină ​Inventing Anna, ​un serial bazat pe o poveste reală, produs de Shonda Rhimes. Dacă numele producătoarei vă sună cunoscut, probabil sunteți fani ​Grey’s Anatomy. ​Ce știm în acest moment despre noul serial? Din păcate, nu data precisă a lansării, însă cunoaștem locația desfășurării evenimentelor: New York, și actrița care va interpreta protagonista: Julia Garner. Mai multe detalii vom afla în timp, dar sunt deja convinsă că va fi un serial de succes.

Personal, aștept aceste seriale cu nerăbdare și sunt sigură că și voi la fel. În încheierea articolului, am simțit nevoia să menționez încă două seriale de care, cel mai probabil sunteți interesați, dar despre care nu sunt încă destule detalii de aflat. Bineînțeles, este vorba despre sezonul 10 al seriei ​American Horror Story, ​în care faimosul actor Macaulay Culkin își va face apariția. Iar ultimul serial despre care vreau să vă vorbesc este reboot-ul ​clasicului G​ossip Girl​, care se zvonește că va apărea la sfârșitul acestui an pe HBO Max. Încă nu știu ce părere să am despre acest reboot. Vom afla la momentul lansării dacă ne va lăsa un gust amar sau, din contră, dacă ne va surprinde plăcut. Totuși, este cert faptul că nu va putea întrece originalul.


articol scris de Loredana Filip

graphic design Dragoș Puiu